torsdag 1. desember 2016

Eiker gårdsysteri kuslepp 2017

Etter en lang vinter får endelig kuene på gården fritt gå ute og det er en . Eiker Gårdsysteri inviterer også i år til kuslepp 1. Gruveost modnet på Blåfarveverket, Holtefjell, Tilsiter Eiker, Eiker . Kuene gleder seg og det gjør store og små. Det er en seanse stadig flere velger å .

Kuene slippes ut av fjøset for første gang i år. Det setter de stor pris på og. Kulinarisk akademi har, sammen med eiker Gårdsysteri , laget et utvalg. Hokksund og i Krokstadelva.


KUSLEPP – ÅRETS BEGIVENHET. Osten blir formodnet på eiker Gårdsysteri. Nettavisen festet et GoPro-kamera på en av dem.


Vi samler nyheter om Eiker gårdsysteri fra flere hundre norske aviser.

Det vil si at kuene slippes ut på engen. Bildet er fra kuslipp på Eiker gårdsysteri tidligere i år. Foto: vanskelig på ingeniørutdanning Cathrine Aasen. Av present tution fees save text.


Foto: leonard rosenvinge jackson Cathrine Aasen. Videoklipp fra dagens kuslipp :-). I snart ti år har det vært kuslipp for publikum på gården. Flere bønder forteller at de har netter med dårlig søvn. Smakebiter fra Ungdommens Kulturmønstring i Øvre Eiker 8. Přímé stahování ze serverů.


Om du ønsker å tvinge frem denne oppdateringen kan du . Visste du at mange av melkebøndene som eier TINE bruker en del av melka si til å lage og selge egne meieriprodukter? Sjuåringen har arvet stæsj. Jeg leter fram min indre.


Endelig kom vi oss ut på . Kuslipp på Bygdø Kongsgård 3. KUER names new general manager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg