onsdag 20. februar 2019

Oljeplugg pakning biltema

Modelltilpassede deler som sørger for en problemfri bilmotor. Biltema tilbyr motordeler til den dyktige hjemmemekanikeren og til profesjonelle verksteder. Gjengereparasjonssett for enkel og rask reparasjon av skadede gjenger i oljeplugghullet.


Biltema selger vel pmper for slikt, eller du kan bare kjøpe deg et par meter med. Det er kun pakningen du må smøre på det nye filteret. For å få av filteret finnes det noko godt billigt utstyr som er brukande på biltema ?

Om du ser etter ventiltetning, tetningsringer, o-ringer eller andre pakninger , trenger du ikke lete lenger. Her hos Skruvat har vi Skandinavias største utvalg i . Tetter effektivt og brukes der det er behov for elastisk, vibrasjonssikker pakning. Motstandsdyktig mot kjemikalier, men ikke bensin.


Sjekk at pakningen fra det gamle filteret sitter igjen. Ta litt olje på den nye pakningen og skru på plass det nye filtret. Du tenger ikke dra dette . Disse klokkene får du fra en femtilapp på for eksempel Clas Ohlson og Biltema.

Det kan være en svært billig forsikring å bytte pakningen på de to skruene. Forrige eier hadde tydeligvis skrudd oljepluggen skjeivt inn i bunnpanna, og dermed. Kjøp så ett såkalt grisepikk sett på f. Har ett sett fra biltema med forkjellige dimensjoner.


Den ene bunnpluggen mangla tilogmed pakning , var bare skrudd jævlig godt fast. Pakning til oljepluggen kan du lettest få hos Biltema , . Husk ellers å kjøpe ny koparpakkning å legge i mellom oljeplugg og kaross,. Om en ikkje vil legge so mykje pengar i det, kjøpe ren Biltema sine . Og i så tilfelle så bør man bestille pakning , bunnpanne , plugg, eventuelt ekstra skruer?


Plassér en bøtte eller lignende under oljepluggen. Tømming av kondensvann (hver dag etter utført arbeid) a) Åpne dreneringsventilen (E) ved å skru den mot. Jag har använt inte använt biltemas motorrengöring men jag har använt.


Ser fra tid til annen at man spør om olje fra Biltema kan brukes ved . Vet ikke om biltema olja er dårlig, men der er vell 5W-helsyntetisk. Husk å smør på en liten oljefilm på pakningen til det nye filteret, og ikke . Billige og enkle oppsamlere kan kjøpes hos f. Du bør bytte pakningen på oljepluggen da denne kun er ment til engangsbruk.

Skift eventuelt pakningen , og sett. Oljeplugg med vevhusventilation. Plasser en bøtte eller lignende under oljepluggen. Fox brynje 50- Biltema ryggskinne, kne og albuebeskytter 20-.


Service utført, skiftet olje, plugg , nytt batteri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg